Over Muriel

Muriel Vanderbauwhede heeft een passie voor planten en kruiden. Al sinds haar jeugd beoefent ze de kunst om via geneeskrachtige voeding de harmonie in de mens te versterken.

Tijdens haar opleiding tot gezondheidsconsulente vervolledigde ze haar palet met voetreflexologie, diverse massagetechnieken, relaxatie en Bachbloesems.

Naast het behandelen van fysieke klachten biedt ze met haar zonnige verschijning en luisterend oor ook ondersteuning bij emotionele, mentale en spirituele transformatieprocessen.

Muriel leeft helemaal mee met het ritme van de natuur en houdt ervan om zoveel mogelijk tijd door te brengen in haar permacultuurtuin. Het passioneert haar om andere mensen te inspireren en hen opnieuw te verbinden met de natuur. Neem deel aan één van de geplande activiteiten en ontdek het zelf!

Als ik de kracht van de natuur voel, gaat mijn energie stromen, word ik helemaal gelukkig en voel ik me vrij! En daarvoor hoef ik de Himalaya niet te beklimmen. Dit kan evengoed bij het bereiden van een evenwichtige maaltijd of tijdens het observeren van mijn kruiden na een weldadige regenbui. - Muriel