Van Klacht naar Kracht

Voeding en geneeskrachtige kruiden, voetreflexologie, diverse massagetechnieken, relaxatie en Bachbloesems... Het draait allemaal om energie ... Hoe krijgen we het opnieuw aan het stromen zodat je vrij bent van klachten en helemaal in je kracht kunt staan! 

Welke methode toepassen? Diegene die het beste bij jou verleden, waar je nood aan hebt op dit moment, waar je zin in hebt ... Dit geef ik een overzicht van het rijke palet aan mogelijkheden. Elke sessie begint hoe dan ook met een gesprek dat mij verleden in te voelen is.

De stap van klacht naar kracht, dat beslis je zelf, en ik wil je daar in bijstaan, met alle middelen die de natuur ons ter beschikking stellen.

De gebruikte methode zijn vooral preventief en ondersteunend en ze vervangen NOOIT de medische behandelingen.

Manuele behandeling

Een massage is de ideale manier om te voelen met je lichaam te versterken. Een aanraking met genezend is krachtig en genezend. Ik gebruik mijn intuïtie om jou die massage te geven waar jouw systeem nu het meest nood aan heeft. Er zijn tal van mogelijkheden, gaande van relaxatiemassage tot ondersteuning bij diepe processen. Drie mogelijkheden uitgelicht:

ZORGMASSAGE 
Een weldadige en veilige massage die zeer omhullend werkt. Door de zachte, trage en repetitieve aanraking van de huid met volle hand en warme olie, gaat het lichaam de hormonen oxytocine, serotonine en endorfine aanmaken.

Meer info

VOETREFLEXOLOGIE
De massage van de voet is in de eerste plaats heerlijk ontspannend. Het nuttig je immuniteit en werkt ontgiftend.
Ideaal in combinatie met detox-kuren of ter ondersteuning van andere (klassieke) therapieën.


LYMFEDRAINAGE
Last van opgezette armen, buik of benen? Aan het detoxen? Terug van een lange reis? Lymfedrainage via de voeten en onderbenen stimuleert het stromen van de lymfe en draineert afvalstoffen.

Gesprek

HET AHA-MOMENT
Tijdens een gesprek streven ik er rossen naar om uw golflengte te komen. Wanneer dit gebeurt, je echt gehoord en ontstaat er ontstaat een 'AHA-moment'. Dat is een moment van diep inzicht in je leven, een probleem dat je bezig bent wordt plots helder, een oplossing dient zich aan.

Samen onderzoeken welke aanpak voor jou nu aan de orde is en stellen we een plan op. Vaak is het een combinatie van voedingsadvies, handmatige behandeling en energetische ondersteuning. 

Voeding

We kijken naar je verteringssysteem, je voedingspatroon en van komt er advies op maat. Ondersteuning kan ook via kruiden en voedingssupplementen. Met een goed werkend verteringssysteem voel je opnieuw fris en blij.
Je hebt weer zin in het leven!

IN HARMONIE MET DE NATUUR
Stapsgewijs resetten naar gezond en bij jou passende eetgewoonten is een boeiend avontuur. Ik heb een mand vol tips en trucs uit de tuin waarin kruiden en maangeheimen niet mogen ontbreken!

DETOX
Een detoxkuur is de ideale manier om je lichaam op adem te laten komen, de cellen op te kuisen, te ontgiften van giftige stoffen en zware metalen. Bij kuren raad ik ondersteuning voetreflexologie, dieptemassage of lymfedrainage aan ter ondersteuning.

Energetische ondersteuning

Bachbloesems
Krachtig bij angst, onrust, gebrek aan zelfvertrouwen, schuldgevoelens, piekeren, moeilijke levensomstandigheden... Er is iets wat je verlamt en je levensvreugde tegenhoudt. Bachbloesems bieden een weldadige ondersteuning bij het verwerken van in evenwicht brengen van je emoties.


HEALING
Ik gebruik mijn handen om jou helende energie te sturen, iets wat vaak gebeurt tijdens handmatige behandelingen. Dit kan ook specifiek worden aangewend bij ondermeer metamorfosemassage, een techniek gerelateerd aan voetreflexologie of tijdens een shiatsubehandeling.

Praktische informatie

Ik ontvang je graag in mijn thuispraktijk, Ververijstraat 49 op de grens Gent-Destelbergen.

TIP: kom met de fiets langs de Schelde!
Boeken kan voor 30, 60 of 90 minuten.

Wil je een meerbeurtenkaart kopen, doe je voordeel en bestel online!

Ik werk enkel op afspraak, boeken kan makkelijk online.