Van Klacht naar Kracht

Voeding en geneeskrachtige kruiden, voetreflexologie, diverse massagetechnieken, relaxatie en Bachbloesems… It’s all about energy... Hoe krijgen we die opnieuw aan het stromen zodat je vrij bent van klachten en helemaal in je kracht kunt staan!

Welke methode toepassen? Diegene die het best bij jou past, waar je nood aan hebt op dit moment, waar je zin in hebt... Hieronder geef ik een overzicht van het rijke palet aan mogelijkheden. Iedere sessie begint hoe dan ook met een gesprek dat mij toelaat in te voelen welke benadering het meest aan de orde is.

De stap zetten van klacht naar kracht, dat beslis je zelf, en ik wil jou daar graag in bijstaan, met alle middelen die de natuur ons ter beschikking stelt.

De gebruikte methodes zijn vooral preventief en ondersteunend en ze vervangen NOOIT de noodzakelijke medische behandelingen

Manuele Behandeling

Een massage is de ideale manier om de voeling met je lichaam te versterken. Een aanraking met helende intentie is ontzettend krachtig en werkt genezend. Ik gebruik mijn intuïtie om jou die massage te geven waar jouw systeem nu het meest nood aan heeft.  Er zijn tal van mogelijkheden, gaande van relaxatiemassage tot ondersteuning bij diepe processen. Hieronder drie mogelijkheden uitgelicht:

DIEPTEMASSAGE
Je hebt pijn, je zit vast… Bij een dieptemassage gaan we naar de kern van het probleem. Met specifieke technieken dringen we door tot de diepste spierlagen, de botten en het bindweefsel. Goed in combinatie met een bezoek aan de osteopaat.

VOETREFLEXOLOGIE
De massage van de voet is in de eerste plaats heerlijk ontspannend. Het verhoogt je immuniteit en werkt ontgiftend.
Ideaal om toe te passen in combinatie met detox-kuren of ter ondersteuning van andere (klassieke) therapieën.

LYMFEDRAINAGE
Last van opgezette armen, buik of benen? Aan het detoxen? Terug van een lange reis? Lymfedrainage via de voeten en onderbenen stimuleert het stromen van de lymfe en draineert afvalstoffen.

Gesprek

HET AHA-MOMENT
Tijdens een gesprek streef ik er steeds naar om op jouw golflengte te komen. Wanneer dit gebeurt, wordt je echt gehoord en ontstaat er veelal een 'AHA-moment'. Dat is een moment van diep inzicht in je leven, een probleem dat je bezig houdt wordt plots helder, een oplossing dient zich aan.

AANPAK
Samen onderzoeken we welke aanpak voor jou nu aan de orde is en we stellen een plan op. Vaak is het een combinatie van voedingsadvies, manuele behandeling en energetische ondersteuning. 

Voeding

We kijken naar je verteringssysteem, je voedingspatroon en van daaruit komt er advies op maat. Ondersteuning kan eveneens via kruiden en voedingssupplementen. Met een goed werkend verteringssysteem voel je je opnieuw fris en blij. Je hebt weer zin in het leven!

IN HARMONIE MET DE NATUUR
Stapsgewijs resetten naar gezonde en bij jou passende eetgewoonten is een boeiend avontuur. Ik heb een mand vol tips en tricks uit de tuin waarin (wilde) kruiden en maangeheimen niet mogen ontbreken!

DETOX
Een detoxkuur is de ideale manier om je lichaam op adem te laten komen, de cellen op te kuisen, te ontgiften van toxische stoffen en zware metalen. Bij kuren raad ik veelal voetreflexologie, dieptemassage of lymfedrainage aan ter ondersteuning.

Energetische ondersteuning

Bachbloesems
Angst, verdriet, onrust, gebrek aan zelfvertrouwen, schuldgevoelens, piekeren, moeilijke levensomstandigheden... Er is iets dat je verlamt en je levensvreugde tegenhoudt. Bachbloesems bieden een weldadige ondersteuning bij het verwerken of in evenwicht brengen van je emoties.

HEALING
Ik gebruik mijn handen om jou helende energie toe te sturen, iets wat meestal vanzelf gebeurt tijdens manuele behandelingen. Dit kan ook specifiek worden aangewend bij ondermeer metamorfosemassage, een techniek gerelateerd aan voetreflexologie of tijdens een shiatsubehandeling.

Praktische informatie

Ik ontvang je graag in mijn nieuwe thuispraktijk, Ververijstraat 49 op de grens Gent-Destelbergen.

TIP: kom met de fiets langs de Schelde !
Boeken kan voor 30, 60 of 90 minuten.

Wil je een meerbeurtenkaart kopen, doe je voordeel en bestel online!

Ik werk enkel op afspraak, boeken kan makkelijk online .

NIEUW VANAF JUNI :

Op dinsdag- en donderdag kan je bij mij ook terecht in de groepspraktijk Optimalé in De Pinte 

reserveer via http://optimale.be/reserveer-online/ of 0489 19 30 60