Van Klacht naar Kracht

V oeding en geneeskrachtige kruiden, voetreflexologie, diverse massagetechnieken, relaxatie en Bachbloesems... Het draait allemaal om energie ... Hoe krijgen we het opnieuw aan het stromen zodat je vrij bent van klachten en helemaal in je kracht kunt staan! 

Maar welke methode toepassen? Diegene die het beste bij jouw past, waar je nood aan hebt, op dit moment, waar je zin in hebt ... Vandaar het grote palet aan mogelijkheden. Elke sessie begint hoe dan ook met een gesprek.  

De stap zetten om er iets aan te doen beslis je zelf en ik wil jou daarbij graag bijstaan met alle middelen die de natuur ons ter beschikking stelt.

De gebruikte methodes zijn vooral preventief en ondersteunend en ze vervangen NOOIT de medische behandelingen.

Manuele behandeling

Een massage is de ideale manier om het gevoel met je lichaam te versterken. Een aanraking is krachtig en werkt genezen. Ik gebruik mijn intuïtie om jou die massage te geven waar jouw systeem nu het meest nood aan heeft. Er zijn tal van mogelijkheden, gaande van ontspanningsmassage tot ondersteuning bij diepe processen. Drie mogelijkheden uitgelicht:

ZORGMASSAGE 
Een weldadige en veilige massage die zeer omhullend werkt. Door de zachte, trage en repetitieve aanrakingen van de huid met volle hand en warme olie, gaat het lichaam de hormonen oxytocine, serotonine en endorfine aanmaken.

Meer informatie

VOETREFLEXOLOGIE
De massage van de voet is in de eerste plaats heerlijk ontspannend. Het boost je immuniteit en werkt ontgiftend. 
Ideaal in combinatie met detoxkuren of ter ondersteuning van andere (klassieke) therapieën.


LYMFEDRAINAGE
Last van opgezette armen, buik of benen? Aan het detoxen? Terug van een lange reis? Lymfedrainage via de voeten en onderbenen stimuleert het stromen van de lymfe en draineert afvalstoffen.

Gesprek

HET AHA-MOMENT
Tijdens een gesprek streef ik er naar om tot een oplossing te komen. Wanneer dit gebeurt, je echt gehoord wordt, ontstaat er een 'AHA-moment'. Dat is een moment van diep inzicht in je leven, een probleem dat je bezig houdt, wordt plots helder, een oplossing dient zich aan.

Samen onderzoeken welke aanpak voor jou nu de beste is en stellen we een plan op. Vaak is het een combinatie van voedingsadvies, manuele  behandeling en energetische ondersteuning. 

Voeding

WOndersteuning kan ook via kruiden en voedingssupplementen. Met een goed werkend verteringssysteem voel je opnieuw fris en blij.Kijk naar je verteringssysteem, je voedingspatroon en van komt er advies op maat. 
Je hebt weer zin in het leven!

IN HARMONIE MET DE NATUUR
S tapsgewijs resetten naar gezond en bij jou passende eetgewoonten is een boeiend avont uur. I k  h eb een mand vol tips en trucs uit de tuin waarin kruiden en maangeheimen niet mogen ontbreken!

DETOX
Een detoxkuur is de ideale manier om je lichaam op adem te laten komen, de cellen op te kuisen, te ontgiften van giftige stoffen en zware metalen. Bij kuren raad ik ondersteuning voetreflexologie, dieptemassage of lymfedrainage aan ter ondersteuning.

Energetische ondersteuning

Bachbloesems
Krachtig bij angst, onrust, gebrek aan zelfvertrouwen, schuldgevoelens, piekeren, moeilijke levensomstandigheden... Er is iets wat je verlamt en je levensvreugde tegenhoudt. Bachbloesems bieden een weldadige ondersteuning bij het verwerken van in evenwicht brengen van je emoties.


HEALING
Ik gebruik mijn handen om jou helende energie te sturen, iets wat vaak gebeurt tijdens handmatige behandelingen. Dit kan ook specifiek worden aangewend bij ondermeer metamorfosemassage, een techniek gerelateerd aan voetreflexologie of tijdens een shiatsubehandeling.

Praktische informatie

Ik ontvang je graag in mijn thuispraktijk, Ververijstraat 49 op de grens Gent-Destelbergen.

TIP: kom met de fiets langs de Schelde!
Boeken kan voor 30, 60 of 90 minuten.

Wil je een meerbeurtenkaart kopen, doe je voordeel en bestel online!

Ik werk enkel op afspraak, boeken kan makkelijk online.